Vintage vinyl tapijten

Tapijten in retrostijl - geliefde klassiekers en elegantie

De vintage stijl heerst al jaren in onze woonkamers, slaapkamers en keukens. Klassiek, minimalistisch of kleurrijk - het heeft de harten van vrouwen over de hele wereld veroverd. De decoratieve wereld heeft een grote comeback van de jaren 1920 esthetiek aangekondigd. Zal het zijn weg vinden naar moderne interieurs? Waarom is de vintage stijl zo populair? Het antwoord ligt voor de hand - het is een stijl met een ziel die niet vervalst of vervangen kan worden. Deze chic en elegantie wordt niet alleen in het interieurontwerp, maar ook in de mode weerspiegeld door: jurken met een taille, cirkels, stippen, erwten en hoeden met een grote rand die een comeback maken. Oude interieurs (of speciaal verouderde interieurs) zijn plaatsen met een flair die jong en oud in vervoering brengt. Hoe kies je accessoires voor een woonkamer in retrostijl? Een goed idee zijn patchwork tapijten, die gestileerd zijn naar de al even populaire boho-trend. Experimenteren met patronen en kleur is de nieuwe klassieker! Wees niet bang om stippen en streepjes, felle kleuren en contrasten te mixen en te matchen, uw interieur kan wel een verandering gebruiken!

Vintage patchwork - breekt er een nieuw tijdperk aan?

Patchwork vinyl tapijten brengen frisheid en energie in uw interieur. Originele combinaties van patronen, kleuren en materialen geven uw woonkamer een uniek karakter. Omdat het materiaal van het pvc tapijt bestand is tegen mechanische schade, vocht en schimmel, zijn vinyl tapijten ook geschikt als decoratie voor het terras of de tuin. De stijl van de jaren 1920 doet denken aan de grootse feesten van Amerikaanse zakenlieden, en je vindt er combinaties van zwart en goud, heldere, sierlijke ornamenten en glamour. De nieuwe jaren twintig zijn geïnspireerd op zwart en goud, maar vertrouwen op experimenten met kleur en patronen. Deze combinatie van elegantie en kitsch zorgt ervoor dat vintage patchwork ons nog lang zal bijblijven.

Vinylmatten - een geweldige oplossing voor mensen met een allergie

Als u allergisch bent en van pluizige tapijten houdt, is er niets verloren! Onze vinylmatten zijn gemaakt van polyesterstof. Hierdoor kunt u genieten van een originele en tactiele interieurdecoratie. In tegenstelling tot klassieke tapijten verzamelen vinylmatten geen stof of micro-organismen, zodat het gebruik ervan niet gepaard gaat met aanhoudend niezen. Om ze schoon te houden volstaat een vochtige doek met een beetje afwasmiddel. De duurzaamheid van vinyl tapijten wordt bewezen door talrijke tests, die hebben aangetoond dat hun kleuren zelfs na een lange gebruiksperiode fris blijven en, dankzij hun krasbestendigheid, de mooie patronen net zo lang het oog strelen.