Blog

apr, 26 2024 | Decoratieve tips

Kantoorinrichting - meubilair, apparatuur en accessoires

Een kantoor ontwerpen dat het hele team aanspreekt is niet zo'n gemakkelijke taak. Zoveel mensen, zoveel dingen die ze leuk vinden en die hun comfort op het werk beïnvloeden. Dus hoe pas je je kantoorruimte aan zodat het een comfortabele werkplek wordt en een positieve invloed heeft op de productiviteit van je werknemers? Bekijk onze ideeën!

lees meer
mrt, 4 2024 | Trends en inspiraties

Modieuze tapijten 2024 – trends die meer karakter aan uw vloeren geven

Wil je weten welke patronen, kleuren en stijlen vloerkleden dit jaar trendy zullen zijn? Van opvallende patronen tot subtiele texturen: deze vloerkleden voegen stijl en verfijning toe aan elke kamer in uw huis. Bereid je dus voor op een stijlvolle update - deze vloerkleden zullen zeker een statement maken in 2024!

lees meer
jun, 1 2023 | Decoratieve tips

Heeft het zin een tapijt te kopen voor de kamer van een allergiepatiënt? Wij ontkrachten de feiten en mythen

"Consumenten kopen met hun ogen" - het is moeilijk het oneens te zijn met deze overtuiging. Het zijn de esthetische kwaliteiten die overheersen bij de keuze van het juiste product.

lees meer
jun, 1 2023 | Trends en inspiraties

Vloerkleden voor buiten - waar moet u op letten bij het kopen van een tapijt voor uw balkon, terras en tuin? Praktische mini-gids

Mooie en originele tapijten zijn altijd in onze interieurs gewild geweest. Naast hun esthetische kwaliteiten geven deze modeaccessoires een gevoel van comfort aan onze voeten.

lees meer