Vinyl panelen met marmer motief

Marmeren vinylpanelen komen prachtig tot hun recht in elk modern interieur, vooral in een glamourstijl. Marmeren muren of vloeren zijn luxueus, elegant en zeer chic. Echt marmer is helaas een duur, zwaar en moeilijk te onderhouden materiaal, dus is het gebruik van zelfklevende tegels voor de vloer een zeer praktische oplossing. Visueel imiteren PVC-tegels perfect marmeren platen. Ze hebben verschillende natuurlijk ogende kleuren die bedrieglijk aan echt marmer doen denken. De vinylplaat is ook glad en alleen al door aanraking nauwelijks van steen te onderscheiden. Toch zijn vinyltegels met marmerpatronen veel warmer en gunstiger voor de omstandigheden in een kamer dan de oorspronkelijke steen.

PVC tegels met marmer motief

Vinyl is gemakkelijk te reinigen en waterdicht. Het absorbeert geen vlekken, zodat u het gemakkelijk brandschoon kunt houden. Het wordt ook gekenmerkt door zijn geluiddempende eigenschappen - in tegenstelling tot echt marmer zullen vinylvloeren niet 'kletteren' onder hoge hakken.

Marmeren vinylpanelen zijn een voordelig alternatief voor echte marmeren vloeren. De installatie ervan is eenvoudig en snel en vergt weinig tijd en geld. Vinylpanelen kunnen op vrijwel elke ondergrond worden gelegd om het interieurontwerp snel te veranderen en karakter te geven. Als u wilt dat een kamer chique en stijlvol wordt, is een marmeren vloer met PVC tegels de ideale oplossing. Het is goedkoop en gemakkelijk te creëren met vinylpanelen die eruit zien als echt marmer.