Tapijten voor kinderkamers

Veilig en duurzaam tapijt voor kinderen

De voornaamste activiteit van zowel jongere als oudere kinderen is spelen. Dit kan in verschillende vormen en op verschillende plaatsen gebeuren. Peuters brengen echter de meeste tijd door in hun eigen kamer. Het gebruik van een tapijt van vinyl beschermt de vloer tegen beschadiging of vuil, en mooie tapijtontwerpen geven de kinderkamer een interessantere uitstraling. Het zijn meestal de ouders die beslissen over het decor en de accessoires voor het interieur van hun kind. Hun keuzes draaien steevast om pastelpatronen en zachte kleuren die een kinderkamer mooi en gezellig maken. Bij de aankoop van vloerkleden is het niet anders. Hun belangrijkste taak, afgezien van hun esthetische waarde, is het waarborgen van de veiligheid van het kind. Babydekens helpen ook om een aangename en anti-allergene omgeving te creëren.

Kinderdekens in verschillende maten en vormen

Tapijten voor een kinderkamer moeten eventuele valpartijen opvangen, maar kinderen ook beschermen tegen de kou van de vloer. Een vinyl tapijt van 1000g/m2 voldoet aan deze eisen. Het is duurzaam, bestand tegen alle soorten vuil, scheuren en knikken. Bovendien is het dankzij zijn antistatische eigenschappen ook ideaal voor mensen met een allergie. De PVC-tapijten zijn gemaakt van niet-giftige kleurstoffen, zodat het gebruik ervan de veiligheid van peuters garandeert. Rechthoekig, kleurrijk, ovaal, onregelmatig gevormd. Wij bieden tientallen ontwerpen en motieven met de favoriete karakters van kinderen. Ons assortiment wordt voortdurend bijgewerkt op basis van de laatste trends bij kinderen. Maar één ding hebben we allemaal gemeen en is onveranderlijk: de hoogste kwaliteit!

Een tapijt dat de kamer van je kleintje zal veranderen!

Voor een jongenskamer raden wij aan een vloerkleed te kiezen met voetbal-, abstracte of dierlijke elementen. Een vloerkleed met personages uit je favoriete sprookjes of voetballers kan ook een goede oplossing zijn. Het interieur van een meisjeskamer zal mooi passen bij een PVC vloerkleed met elementen van bloemen, sprookjesfiguren - prinsessen of ridders. Er zijn ook universele motieven beschikbaar, die in beide kamervarianten goed zullen werken. Dit zijn elementen van populaire spellen waar zowel jongens als meisjes van houden, of afbeeldingen die rechtstreeks uit de natuur komen.

Vind het droomkleed van uw kind

Ouders kijken vaak alleen naar grootte, kleur en kwaliteit bij het kopen van een tapijt voor de kamer van hun kind. Ze kiezen voor een zeer praktische benadering. Ondertussen vergeten ze dat een tapijt ook gebruikt kan worden om er op te spelen. Welke spelletjes kunnen er dan op het tapijt gespeeld worden? Het antwoord is heel eenvoudig! Koop gewoon een model dat lijkt op een racebaan, doolhof of speelbord. Of een vinyl tapijt met de binnenkant van een huis, een alternatief voor een duur poppenhuis. Uw kinderen zullen er dol op zijn en er lang plezier aan beleven. Plezier kan op een interessante manier worden gecombineerd met leren. Als u besluit een vinyltapijt met letters of cijfers te kopen, hoeft u uw kinderen niet aan te moedigen om te leren. Kinderen zullen de stof die op het tapijt wordt gepresenteerd op een leuke manier leren. Wij nodigen u uit om een vinyl tapijt van hoge kwaliteit te kopen. Wij garanderen dat het een mooie en tegelijkertijd veilige en comfortabele speelruimte zal creëren. Als u vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs helpen u graag eventuele twijfels weg te nemen en adviseren u over het juiste tapijt voor de kamer van uw kind.