Patchwork vinyl panelen

Vinyl panelen met een patchwork motief worden vooral om hun origineel design gewaardeerd. Het is een interessant voorstel voor mensen die van niet-standaard oplossingen houden, die niet noodzakelijk fan zijn van de klassiekers. Ze hebben niet alleen een praktische functie, maar zijn ook een lust voor het oog. Dit alles dankzij hun ongewone patronen, die op elk paneel en dus op de hele vloer verbazingwekkende composities creëren.

Patchwork motieven op vinyl vloerpanelen

Patchwork vinyl panelen werken zowat overal. Ze kunnen met succes worden geplaatst in de keuken, maar ook in de woonkamer, hal en slaapkamer. Ze zijn uiterst gemakkelijk schoon te houden, daarom kiezen zelfs gezinnen met kleine kinderen ervoor. Het decoratieve karakter van zelfklevende PVC tegels in patchwork patronen betekent dat een kamer niet veel decoratie nodig heeft. Combineer ze gewoon met eenvoudig meubilair en stevige muren. Planten - zowel kunstmatige als levende - zien er geweldig uit op hun achtergrond.

PVC tegels met patchwork patroon

Patchwork vinyltegels worden niet alleen om hun originele look, maar ook om hun installatiegemak gewaardeerd. Daarom kiezen veel mensen ervoor om ze zelf te installeren, omdat er alleen basisgereedschap voor nodig is. Bovendien zijn ze gemaakt van een materiaal dat geluid absorbeert. Dit zorgt ervoor dat lopen en andere dagelijkse activiteiten niet door de buren gehoord worden. Een bijkomend voordeel van vinyl panelen is hun geringe dikte. Daardoor geleiden ze de warmte zeer goed en warmt de vloer zeer snel op. Ze zijn het overwegen waard overal waar vloerverwarming wordt gebruikt.