Vinyl panelen met een klassiek patroon

Vinyl panelen met klassieke patronen zijn een uitstekend idee voor het opfrissen van het decor in elke kamer, of het nu in traditionele, retro of vintage stijl is. Deze unieke motieven aangebracht op de vloer zullen de sfeer van de kamer drastisch veranderen. Stelt u zich eens voor dat uw vloer versierd is met zelfklevende PVC-tegels met een van deze klassieke motieven. Het kan er echt opvallend uitzien.

Veelzijdige vinylpanelen in klassieke patronen

PVC-tegels in klassieke patronen zijn zo veelzijdig dat ze in elke ruimte passen. Natuurlijk komt de keuken als eerste in gedachten. PVC-tegels die daar worden toegepast, zien er niet alleen opvallend uit, maar bewijzen zich ook in termen van bruikbaarheid. Ten eerste zijn ze kras-, scheur- en slijtvast. U hoeft dus niet bang te zijn dat u een zwaar voorwerp laat vallen dat traditionele keramische tegels zou beschadigen. PVC-tegels met klassieke motieven werken ook perfect als keukenwanddecoratie. Als u een geverfde muur of oude tegels wilt bedekken, hoeft u alleen maar vinylpanelen op te plakken. De getransformeerde keuken zal in niets meer lijken op het oude decor.

Zelfklevende vinyltegels in klassieke motieven zijn ook de ideale oplossing voor de renovatie van een badkamer. Het afscheuren van de oude tegels en het leggen van nieuwe brengt een lange, omslachtige en dure renovatie met zich mee. Wij kunnen vinylplaten snel en zonder renovatiewerkzaamheden aanbrengen. En PVC tegels hebben als bijkomend voordeel dat ze niet alleen vochtbestendig zijn, maar ook veel warmer dan traditionele betegeling. Op zo'n vloer stappen is dus veel comfortabeler.