1. HOME
  2. /
  3. Voor Cliënten
  4. /
  5. Over ons
Over ons

 

OVER ONS

 

Carpetomat is een winkel gemaakt voor mensen met passie!
Wij houden van schoonheid en esthetische interieurdecoraties, en vinyl tapijten zijn precies dat. De duurzaamheid van het materiaal betekent dat vinyl- en terrastapijten er jarenlang fantastisch uit zullen zien. Geïnspireerd door de mooiste patronen uit exotisch Marokko, rauw Scandinavië en geometrische abstracties, hebben we een enorme database van unieke ontwerpen samengesteld met uw interieur in gedachten!
Onze producten zijn niet alleen tapijten, maar ook beschermende matten voor bureaus en Beschermende stoeldoppen. In het tijdperk van werken op afstand hebben vloeren en bureaus het niet gemakkelijk! Wij besloten een unieke en interessante gadget te creëren om uw bureau en vloer te beschermen tegen krassen, stof en vuil. Deze oplossing werkt ook goed in creatieve bureaus, reclamestudio's en overal waar het risico op beschadiging van het bureaublad of de vloer groot is.
Als u op zoek bent naar een origineel cadeau voor uw dierbaren, of uw terras of woonkamer aan het verfraaien bent, hoeft u niet verder te zoeken!