Hal tapijt

Vinyl tapijt voor de gang

Een onmogelijk te missen plek bij het betreden van een flat of huis is de hal. Hier laten we onze schoenen en bovenkleding achter. Vaak nemen we met ons schoeisel veel zand of modder mee, die we vervolgens door de hele flat verspreiden. Is er iets dat u kunt doen om dit te voorkomen en de boel langer netjes te houden? Jazeker! Dit zijn praktische en duurzame tapijten van vinyl. Wanneer we beslissen om een mooi tapijt voor de gang te kopen, moeten we ons laten leiden door de grootte van dit interieur. Als we een grotere ruimte hebben, kunnen we kiezen voor een rechthoekig of vierkant tapijt. Aan de andere kant zullen kleine vloerkleden van vinyl het beste werken in een kleinere/smalle hal of gang. Als u voor een fris, gedurfd en trendy interieur kiest, kies dan voor vloerkleden van vinyl in de vorm van een ovaal of cirkel. Een gangtapijt mag niet te klein zijn, want dan lijkt het qua formaat op een deurmat. De afmetingen mogen ook niet overdreven zijn, want het hoeft niet het hele oppervlak te bedekken. We mogen echter niet vergeten dat het uiterlijk vooral bij onze smaak moet passen.

Verschillende tapijten voor een betaalbare prijs

Moderne vinyltapijten zijn gemaakt van 85% PVC-stof en 15% polyester. Deze samenstelling garandeert weerstand tegen uitrekken, knikken of scheuren. Ze zijn ook bestand tegen vocht. We zijn heel vaak in de gang, dus het is ook goed om voor veiligheid te zorgen door een tapijt met een antisliprug te kiezen.

Vinyl tapijt - een modieus en functioneel accessoire

De woonmode verandert zeer regelmatig. De trend voor PVC-tapijten met een geometrisch patroon groeit al enige tijd. Zo'n patroon is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch - het valt bijna niet op als er vuil op komt. Het is daarom veiliger om voor een bestrating met donkere kleuren en patronen te kiezen. Zo hoeven we ze niet vaak schoon te maken. Naast de populaire geometrische patronen zijn er ook Marokkaanse, oosterse of mozaïekontwerpen beschikbaar. PVC-tapijten in boho- en retrostijl zijn ook populaire keuzes. Wij raden u aan om het ruime assortiment in onze winkel eens nader te bekijken!