Vinyl tapijt voor de badkamer

Badkamerkleden - kies voor functionaliteit

Het gezegde "de duivel zit in het detail" krijgt nog meer betekenis als het gaat om interieurontwerp. Slecht gekozen accessoires kunnen het geheel volledig verstoren. Soms is het echter één goed gekozen element dat wonderen kan verrichten en het geheel een totaal andere uitstraling kan geven. Bij het inrichten van een huis of appartement wordt veel nadruk gelegd op het kiezen van de juiste kleuren, meubels of texturen. We vergeten vaak dat het de kleinste, schijnbaar onbeduidende voorwerpen zijn die onze kamers een prachtige charme geven. Het zijn deze toevoegingen die het geheel perfect maken. Laten we onze badkamerinrichting eens wat nader bekijken en nagaan welke waarde een vloerkleed ons geeft? Heeft het nog andere functies dan er mooi uit te zien?

Designtapijten voor de badkamer

Na het nemen van een bad hebben we een moment van ontspanning nodig. Maar de irritante, koude en gladde badkamervloer maakt dat we ons steeds ongemakkelijker voelen. Geen wonder dat niemand er tegen kan! Het is tijd om dit probleem voor eens en altijd aan te pakken. De oplossing is een mooi en functioneel badkamerkleed. Het biedt uitzonderlijk comfort voor uw voeten. Door uw badkamer uit te rusten met een dergelijk item, hoeft u zich geen zorgen te maken over een mogelijke val op een gladde en natte vloer.

Grote selectie tapijten en antislipmatten

Het vinyltapijt, gemaakt van 15 procent polyester en 85 procent PVC, is verkrijgbaar in vele verschillende maten, een verscheidenheid aan ontwerpen en vormen. De rug van het tapijt bevat 2 mm dik PVC-schuim, terwijl het gewicht 1000g/m2 bedraagt. Het is ook de moeite waard de tapijten te beschermen met een antislipmat om te voorkomen dat ze wegglijden op het gladde tegeloppervlak. U kunt de kleden niet alleen bij het bad leggen, maar ook bij de wastafel en het toilet, zodat iedereen zich prettig voelt. Door te kiezen voor een set badkamerkleden bespaart u uzelf en uw huishouden tijd. U hoeft niet meer na elk bad de dweil tevoorschijn te halen. U handhaaft eenvoudig en snel orde en netheid.

Welk soort tapijt past bij uw badkamer?

Als u zich afvraagt welk patroon en welke kleur voor uw badkamer geschikt zijn, neem dan een kijkje in ons ruime assortiment badkamerkleden. Er is er vast meer dan één die bij uw smaak past. Denk allereerst aan het formaat. Een te groot kleed past niet in de badkamer, terwijl een te klein kleed niet aan je verwachtingen voldoet. Daarom kunt u kiezen voor een klassiek, vierkant model. Dat past perfect in een relatief lange badkamer. Is uw badkamer echter kleiner, dan is een rond vloerkleed de beste optie.