Marokkaanse vinyl tapijten

Waarom pvc-tapijt in uw interieur?

Een tapijt in Marokkaanse stijl is een absolute must have voor het zomerseizoen! Geometrische composities, prachtige mozaïeken en Berberpatronen doen het goed in kamers in boho-stijl. Vloerkleden van polyvinyl zijn een moderne oplossing voor wie van eenvoudige en comfortabele oplossingen houdt. Niet iedereen kan zich in zijn eigen interieur Marokkaanse tapijten veroorloven, geweven met passie en toewijding. Om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, hebben we vinylmatten gecreëerd die goed werken als traditionele vloerkleden. In tegenstelling tot hun broeders zijn pvc-tapijten gemaakt van glasvezels, die geen stof en micro-organismen verzamelen. Dit is een ideale optie voor mensen met een allergie die een ruimte nodig hebben die schoon en gemakkelijk schoon te houden is. Het materiaal van Marokko tapijten is bestand tegen mechanische schade en schimmel, zodat ze ook met succes zullen werken als vloerdecoratie op het balkon.

Marokkaanse tapijten - de hete trend van het zomerseizoen

Het Marokkaanse klavertje zal huisgenoten en gasten verrukken. Het Marokkaanse patroon is een populair motief dat zijn wortels in exotisch design rechtstreeks uit het zonnige Marokko heeft. Het Marokkaanse klavertapijt siert vaak keukens, woonkamers en terrassen. Het klaverpatroon is delicaat genoeg om bij zowel liefhebbers van tropische klimaten als liefhebbers van strenge Scandinavische interieurs geliefd
te zijn. Afrikaans design vindt al jaren zijn weg naar onze huizen, in een rustieke stijl of in de vorm van originele muurmaskers. Tapijten met Marokkaanse patronen zijn een andere trend die zich definitief in het interieur zal nestelen. Het is de moeite waard te profiteren van de huidige mode en de beste te kiezen.

Traditionele of moderne tapijten?

De belangrijkste reden voor de populariteit van vinylmatten is hun prijs. In vergelijking met traditionele tapijten zijn ze aantrekkelijk geprijsd en visueel aantrekkelijk, dankzij de onbeperkte mogelijkheden van motief en kleur. Rechthoekige pvc tapijten zijn veelzijdig en passen in elk interieur en kunnen door hun lichte gewicht gemakkelijk van plaats naar plaats worden verplaatst. Vinyl tapijten worden in twee types verdeeld: het eerste type is volledig glad en vezelvrij, dit type is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten, bijvoorbeeld in een tuinhuisje of op een terras. Deze beschermende matten worden niet nat, verkleuren of schimmelen niet, en zijn bestand tegen mechanische schade, zand, modder en stof. Om ze schoon te maken volstaat een vochtige doek.