PVC-wandpanelen, wandbekleding

Vinyl wandpanelen met elk ontwerp

De mogelijkheid om elk ontwerp af te drukken is een uiterst belangrijk voordeel van onze vinylpanelen. Dit geeft ons de mogelijkheid om panelen te kiezen uit een onbeperkte collectie motieven. Afhankelijk van uw smaak en het decor van de ruimte waarin u ze wilt gebruiken, kunt u kiezen voor panelen met hout, beton, marmer, natuur, mozaïek, prachtige oosterse patronen, abstracte en zelfs kindermotieven. Dankzij deze vrijheid van bedrukking en het brede scala aan motieven vinden we zeker zelfklevende wandpanelen voor onze kamer, badkamer of keuken. Ook het feit dat het elegante uiterlijk en de specificiteit van de decoratieve wandpanelen ons in staat stellen ze in elke kamer te gebruiken, is uiterst belangrijk.

Veilige en resistente PVC-wandpanelen

Een zeer belangrijk punt voor de keuze van vinylpanelen voor de muur zijn ook de eigenschappen ervan. Een van de belangrijkste is de weerstand tegen vocht, waardoor we het steeds vaker gebruiken als alternatief voor traditionele keramische tegels in ruimtes zoals de keuken of de badkamer. Hetzelfde geldt voor andere ruimtes zoals de eetkamer, de woonkamer of de kinderkamer. PVC-panelen zijn ook bestand tegen slijtage. Het gebruik van hoogwaardige materialen en digitale bedrukking garandeert hun duurzaamheid en elegante uitstraling.

Vinylpanelen als wanddecoratie in woonkamer, keuken en badkamer

Zelfklevende vinylpanelen zijn een uiterst interessante en opvallende manier om moderne en trendy interieurs af te werken. Ze worden meestal gebruikt om de muur achter de TV, de muur in de keuken boven het aanrecht en de muren in de badkamer te versieren. (Onze vinylpanelen zijn niet ontworpen om in een douchecabine te worden geïnstalleerd!) Binnenhuisarchitecten gebruiken ze steeds vaker om de meest prestigieuze en modieuze interieurs te decoreren. Dit geeft een verbazingwekkend visueel effect en biedt een basis voor verdere arrangementen. Dankzij de verscheidenheid aan ontwerpen kunnen vinylpanelen voor wanden worden gebruikt in kamers die zijn ingericht in moderne, industriële, klassieke of retrostijl. Vinylpanelen kunnen ook worden gebruikt om bestaande tegels in de keuken of badkamer te bedekken. We kunnen ze ook gebruiken bij het plannen van een nieuw interieurontwerp en klassieke decoraties vervangen door PVC-panelen. Dankzij de veelzijdigheid van vinyltegels kunnen ze ook worden gebruikt ongeacht de stijl waarin de flat is ingericht. Zelfklevende vinylpanelen met een motief van beton zullen ideaal zijn voor flats in klassieke, loft- of industriële stijl, die verwijzen naar post-fabrieksruimtes en magazijnen. Hier komen motieven van ruw beton of plaatstaal op de vloer of de muren het best tot hun recht. Aan de andere kant kunnen vinyl wandpanelen met abstracte, marmeren of geometrische motieven worden gebruikt voor een moderne inrichting. Voor traditionalisten die van klassieke, retro of vintage stijlen houden, raden wij PVC-panelen aan met prachtige en kleurrijke oosterse patronen, Portugese keramische motieven of panelen met bloemen- en plantenmotieven. Zoals u ziet, geven het brede scala aan motieven en de onbetwistbare voordelen van zelfklevende wandpanelen ons de mogelijkheid om een opvallende wandinrichting te creëren, in vrijwel elke kamer. Zelfklevende vinyl wandpanelen zijn een idee voor een snelle metamorfose van muren in de keuken of badkamer. Het is een geweldige oplossing voor mensen die een kamer willen opfrissen, er mooi uit willen zien en niet te lang willen wachten op het resultaat.