Vinyl tegels, zelfklevende pvc tegels

Zelfklevende vinyltegels van hoge kwaliteit

Als u zich afvraagt hoe u snel een vloer of muur in uw huis kunt vernieuwen - liefst zonder een duur renovatieteam te moeten zoeken - is het de moeite waard om het gebruik van vinyltegels te overwegen. Zogenaamde PVC-tegels zijn een steeds populairdere manier om vloeren en wanden af te werken. Geen wonder. Ze zijn een echte blikvanger, ze kunnen het uiterlijk van een woning gemakkelijk veranderen en ze kunnen door uzelf worden geïnstalleerd. Tot voor kort moesten we kiezen tussen de vertrouwde keramische tegels of vloerpanelen om onze huizen te decoreren. Nu kunnen we ook PVC-tegels gebruiken. 

Zelfklevende vinyltegels zijn het ideale materiaal voor snelle, doe-het-zelf wand- en vloerrenovaties. Het belangrijkste is dat we de vinyltegels zonder enige hulp rechtstreeks op het materiaal dat eerder in ons huis lag, kunnen leggen. Het enige wat we moeten doen is de plek goed schoonmaken en ontvetten zodat de zelfklevende vinyltegels goed aan het oppervlak hechten. Dan rest alleen nog het leggen en plakken van de tegels.

Vinyltegels met een willekeurig patroon

Binnenhuisarchitecten gebruiken ze steeds vaker bij de inrichting van de meest prestigieuze en modieuze ruimtes. Dit komt omdat ze een uniek visueel effect geven en de ideale basis vormen voor de verdere ontwikkeling van het ontwerp. Een genot is ook de verscheidenheid aan vinyltegelontwerpen die kunnen worden gebruikt in kamers die in verschillende stijlen zijn ontworpen - van heldere Scandinavische concepten tot klassieke schema's en industriële opstellingen. Dankzij hen kunt u uw hele woninginrichting op een minder dure manier transformeren. In onze winkel bieden wij vinyltegels aan in geometrische, oosterse of klassieke patronen. Wij bevelen ook tegels aan die marmer en beton imiteren. Een vleugje kleur kan aan uw interieur worden toegevoegd met pvc-tegels in abstracte, mozaïek- en natuurmotieven. Dankzij deze verscheidenheid aan kleuren en dessins vindt u zeker de perfecte vinyltegel voor elk interieur en elke smaak.

PVC laminaat vloeren en wanden kunnen worden gelegd in de meest veeleisende kamers - keuken of badkamer, maar niet alleen. Niets staat in de weg om de vloer in de gang, woonkamer of slaapkamer te versieren met vinyltegels met een gekozen patroon. Door de eigenschappen van vinyltegels kunnen ze ook veilig worden gebruikt in een kinderkamer. Vooral omdat we een interessante collectie kinder PVC tegels designs hebben.

Duurzame en veilige PVC-tegels

De zelfklevende vinyltegels bestaan uit twee lagen. De onderste laag is van flexibel PVC, waardoor het geheel duurzaam is en lang meegaat. Daarbovenop komt de toplaag, waarop een print van het gekozen motief wordt aangebracht. Een van de belangrijkste eigenschappen van vinyltegels is hun vochtbestendigheid. Ze kunnen gemakkelijk worden gelegd op muren of vloeren in keukens en badkamers. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken - gewoon afnemen met een doek of dweil (met milde schoonmaakmiddelen). Wij geven om het milieu en de gezondheid van onze klanten en daarom worden onze producten gedrukt op hoogwaardige, veilige materialen en geprint met de hoogste kwaliteit, gecertificeerde latexprinters.