Mozaïek vinyl panelen

Mozaïek vinyl panelen onderscheiden zich van anderen door hun onorthodoxe patronen en kleurkracht. Ze zijn de perfecte keuze voor wie houdt van originele oplossingen en kleur. Ze doen het goed in boho-, vintage- en retrokamers. Door dergelijke patronen op de vloer te kiezen, is het niet nodig de muren extra en overdadig te verrijken. Ze komen het best tot hun recht in combinatie met effen muren, meubels en eenvoudige accessoires. Dan trekken ze alle aandacht.

Zelfklevende PVC-tegels in mozaïekpatroon

Zelfklevende vinyl mozaïekpanelen worden gewaardeerd door zowel alleenstaanden als gezinnen met kinderen. De eersten prijzen de originele patronen, die kleur en karakter geven aan de kamer. Dit type samenstelling kan onmogelijk onverschillig voorbijgaan. Ouders van peuters daarentegen houden van mozaïek vinylpanelen omdat ze heel gemakkelijk schoon te houden zijn. Ten eerste heeft mozaïek het voordeel dat klein vuil op de vloer niet zichtbaar is. Ten tweede is het verwijderen van vuil triviaal! Je hoeft ze alleen maar af te vegen.

Gekleurde mozaïek vinyl panelen

PVC tegels met een mozaïek motief passen ook in vele opstellingen. Het maakt niet uit welke stijl u uw keuken of een andere ruimte waar u ze wilt plakken heeft ingericht, u kunt kiezen voor PVC panelen met zo'n mozaïek die daar passen. Een mooi mozaïek op vinylpanelen ziet er zeer opvallend uit, ongeacht het type kamer. Naast de keuken kunnen we ze met succes gebruiken als vloerdecoratie in de gang, badkamer of eetkamer.

Het mozaïek ziet er ook prachtig uit op de muur. Daarom worden vinylpanelen met dit motief vaak gebruikt als moderne decoratie, niet alleen voor vloeren maar ook voor wanden.