Abstracte vinyl panelen

Veel mensen willen originele oplossingen bij het plannen van de inrichting of renovatie van hun flat of huis. Een van de modernste oplossingen zijn vinylpanelen met een abstract motief.

Unieke vloeren dankzij abstracte vinylpanelen

Abstracte vinyl vloertegels zijn een geweldige optie voor wie houdt van een originele, onconventionele inrichting van zijn interieur. Standaard, eenkleurige panelen of houten vloeren maken geen indruk. Met abstracte PVC tegels kan zelfs in het meest standaard interieur een sfeer van luxe en distinctie worden geïntroduceerd. Niet voor de hand liggende vormen, patronen in extreem abstracte vormen maken van onze vloer een eigen klein maar functioneel kunstwerk. Vinyl panelen met abstracte patronen zijn eersteklas producten, zeer duurzaam en zeer slijtvast, waardoor zelfs de meest veeleisende klanten tevreden zijn.

Abstracte PVC panelen op de muur

Vinylpanelen met een abstract motief kunnen zowel op de vloer als op de muur met succes worden gebruikt. Vinyltegels met een abstract motief voor de muur zijn een unieke interieurdecoratie in bijna elke kamer. Zelfs een standaard keuken- of badkamerdecoratie, gecombineerd met een uitzonderlijk interessante vorm gepresenteerd door zelfklevende vinylpanelen, krijgt een uniek en prestigieus karakter. Dergelijke composities zullen voldoen aan de verwachtingen van elke artistieke ziel die van kunst houdt en deze in zijn interieur wil introduceren.